Floating FB popout byReview Results

25. augustus 2013 15:23
by Antoinette
0 Reacties

Zoveel Inspiratie om Iets Lekkers op Tafel te Zetten

25. augustus 2013 15:23 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Nowadays there is so much inspiration to put a delicious, nice and beautiful dish on the table. You find recipes on the internet, in cooking programs on television, in cookery books of famous chefs and in food magazines.

A lot of supermarkets have their own magazine. One of them is the magazine Allerhande (the Dutch word of 'all kinds of' and is also online). 

With so much inspiration you learn every day and often it takes you about an hour preparing, cooking and waiting to make something delicious. To give your thoughts free rein, looking forward to the result and then eat it like candy. 

Enjoy this lovely dessert! 

Read the recipe or make sticky pine nuts and artichokes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Actual hay mucha inspiración para poner un plato delicioso, agradable y bonito a la mesa. Encuentras recetas a la red, en programa de cocina a la televisión, en libros de cocina de cocinero-jefes famosos y en libros de revista.

Muchos supermercados los tienen revistas propias. Una de ellas es la revista Allerhande (la palabra holandesa para 'todo tipo de' y está conectado). 

Con tanta inspiración aprendes todos los días y muchas veces le llevas una hora preparar, cocinar y esperar hacer algo delicioso. 

Dar rienda suelta a tus pensamientos, esperar con ilusión a el resultado y comer golosinear. 

¡Goza ese postre bueno! 

Lee la receta o haz piñones pegajoso y en alcachofa.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Tegenwoordig is er zoveel inspiratie om een lekker, leuk en mooi gerecht op tafel te zetten. Je vindt recepten op het internet, in kookprogramma's op tv, in kookboeken van beroemde chef-koks en in kooktijdschriften.

Daarnaast hebben veel supermarkten hun eigen tijdschrift. Eén ervan is het tijdschrift Allerhande (ook online). 

Met zoveel inspiratie leer je elke dag weer en vaak kost het je maar een uurtje aan voorbereiden, bereiden en wachten om iets lekkers te maken. 

Je gedachten de vrije loop laten, uitkijken naar het resultaat en dan lekker snoepen. 

Geniet van dit lekkere nagerecht!

Lees het recept of maak de kleverige pijnboompitten en artisjokken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Fruit jagers, een verhaal over natuur | Fruit Hunters, A Story of Nature | Cazadores de frutas, una historia de naturaleza

Floating FB popout byReview Results

19. juni 2016 15:53
by Antoinette
0 Reacties

Fruit jagers, een verhaal over natuur | Fruit Hunters, A Story of Nature | Cazadores de frutas, una historia de naturaleza

19. juni 2016 15:53 by Antoinette | 0 Reacties

Hello, foodlover of La Comida Deliciosa,

From burgundy red to yellow, from orange to brown, from forest, on a tray, on the street that I saw last week in the documentary Fruit Hunters, A Story of Nature a documentary about the search for unknown/known fruit all over the world and the search how one can preserve these sorts for the future.

There is so much more fruit than the bananas, apples, pears, melons, nectarines, peaches, kiwi fruits in the supermarket. In the documentary I saw the Purple Mangostone which I ate with citrus fruit four years ago on Bali.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Desde color rojo burdeos hasta amarillo, desde naranja hasta marrón, de selva, en un cuenco, en la calle que vi la semana pasada en el documental Fruit Hunters, A Story of Nature, un documental sobre la búsqueda por fruta desconocida/conocida por todo el mundo y la búsqueda como se puede salvar estas variedades para el futuro.

Hay mucha más fruta entonces los plátanos, manzanas, peras, melones, nectarinas, melocotones, kiwis en el supermercado. En el documental ví el mangostán violeta yque he comido en Bali.

 

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Van bordeauxrood naar geel, van oranje naar bruin, van oerwoud, op een schaal, op de straat, dat zag ik vorige week in de documentaire Fruit Hunters, A Story of Nature, een documentaire over de zoektocht naar onbekend/bekend fruit over de hele wereld en de zoektocht hoe je deze soorten kunt behouden voor de toekomst.

Er is zoveel meer fruit dan de bananen, appels, peren, meloenen, nectarines, perziken, kiwi's in de supermarkt. In de documentaire zag ik de Paarse Mangosteen en die heb ik vier jaar geleden met citrusvruchten op Bali gegeten.

 

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Mijn liefde voor appeltaart | My love for apple pie | Mi amor al pastel de manzana

Floating FB popout byReview Results

12. januari 2014 18:55
by Antoinette
0 Reacties

Mijn liefde voor appeltaart | My love for apple pie | Mi amor al pastel de manzana

12. januari 2014 18:55 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

As long as I can remember I love apple pie and I ate it a lot too. Both my mother as my father baked always one or several apple pies in wintertime. Lovely with currants and raisins, with Golden Rennet apples and a lovely dough.

And then feast on, from the soft, warm apples with the lovely cinnamon flavor and the soft and crunchy dough. I always ate/eat the filling first and save the baked dough for last to enjoy it as long as possible. 

The Golden Rennet apples are here again and I have made a variation on the apple pie: an apple-almond cake with almond paste. This time I didn't bought an package of almond paste, I have made it myself. 

Oh yeah, the recipe is for 8 cakes and as I love soft and crunchy dough I have made five cakes. 

Read the recipe or make the almond pastry roll.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Mientras me puedo recorder, me gusta el pastel de manzana y lo he comido entonces también mucho. Tanto mi madre como mi padre cocinaban siempre un o varios pasteles de manzana en el invierno. Bueno con pasas y uva pasas, con reinetas grises del Canadá y un buena masa.

Cuando el pastel de manzana vino del horno mi padre hacía siempre mermelada de los albaricoques al pastel de manzana. Y entonces saborear, de las manzanas blandas y calientes con el buen sabor de canela y la masa blanda y crujiente. Comí/ como siempre el rellano primero y dejo la masa hasta el fin para disfrutar mientras posible. 

Las reinetas grises del Canadá están nuevamente y he hecho una variación del pastel de manzana: una manzana-almendra pasteles con pasta de almendras. Esta vez no tengo que comprar pasta de almendras envasados, la he hecho mismo. 

Oh sí, la receta está para 8 pasteles visto que me gusta la masa blanda y crujiente ahora he hecho cinco pasteles. 

Lee la receta o haz barra de hojaldre rellena con pasta de almendra.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Zolang ik mij kan herinneren houd ik van appeltaart en heb dan ook veel gegeten. Zowel mijn moeder als mijn vader bakten in de winter altijd één of meerdere appeltaarten. Lekker met krenten en rozijnen, met goudreinetten en een heerlijk deeg.

Als de appeltaart uit de oven kwam deed mijn vader altijd abrikozenjam erover. En dan smullen, van de zachte, warme appels met de heerlijke kaneelsmaak en de zachte en krokante deeg. Ik at/eet altijd eerst de vulling en bewaar het gebakken deeg tot het laatst om er zolang mogelijk van te genieten. 

De goudreinetten zijn er weer en ik heb een variatie op de appeltaart gemaakt: een appel-amandelkoek met amandelspijs. Dit keer heb ik geen verpakte amandelspijs gekocht, ik heb het zelf gemaakt. 

Oh ja, het recept is voor 8 koeken en aangezien ik van zacht en krokant deeg houd, heb ik nu vijf koeken gemaakt.

Lees het recept of maak de banketstaaf.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top